Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora sa Agentom registracije domena .me

Objavljeno: 07.02.2008. 22:51 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i predsjednik Savjeta za .me domen prof. dr Vujica Lazović potpisaće u petak, 8. februara 2008. godine, Ugovor sa Agentom registracije domena .me.

Javni poziv za izbor Agenta registracije raspisan je 14. novembra 2007. godine, a 17. januara 2008. godine Savjet za .me domen je izabrao najbolju ponudu po tom pozivu. Konzorcijum koji čine kompanije GoDaddy.com Inc, Afilias Limited i MeNet ocijenjen je kao najbolji ponuđač, čime je izabran za Agenta registracije. Ovaj konzorcijum je osnovao kompaniju DOO Domen u Crnoj Gori (što je i bio jedan od uslova predviđenih Javnim pozivom), sa kojom će Vlada Crne Gore i potpisati Ugovor.

Ispred kompanije Afilias Limited Ugovor će potpisati predsjednik Borda direktora Filip Grabenze, dok će u ime GoDaddy.com Inc potpisnik biti potpredsjednik Borda direktora Timoti Ruiz, a u ime osnivača MeNet Oleg Obradović i direktor DOO Domena Predrag Lešić.

Potpisivanju Ugovora, koje će se obaviti u Vili Gorica u 10,00 sati, prisustvovaće i ambasador SAD-a u Crnoj Gori Roderik Mur.

Nakon ceremonije potpisavanja, potpisnici će dati izjave za javnost.

Akreditacije za praćenje potpisivanja Ugovora i izjava potpisnika, treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?