Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto Studija izvodljivosti izgradnje autoputeva u Crnoj Gori

Objavljeno: 07.02.2008. 23:09 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i francuska kompanija Luj Berže (koja je na tenderu, kao najbolji ponuđač, dobila posao izrade Studije izvodljivosti za izgradnju autoputeva u Crnoj Gori), organizuju u petak 08. februara 2008, Okrugli sto o rezultatima te studije.

Osnovni cilj okruglog stola je da informiše zainteresovane strane o projektu i prezentira njegove očekivane benefite za crnogorsko društvo i ekonomiju. Skup će otvoriti ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar, nakon čega je predviđena prezentacija dosadašnjih rezultata na studiji i diskusija učesnika.

Okrugli sto:Studija izvodljivosti izgradnje autoputeva u Crnoj Gori održaće se u zgradi Vlade, ul. Jovana Tomaševića b.b, sa početkom u 10 sati.

Po završetku skupa (u 13,15 sati), ministar Lompar i predstavnik kompanije Luj Berže Danijel Serafimovski održaće konferenciju za novinare.

Snimatelji mogu snimiti početak rada Okruglog stola i uvodnu riječ ministra Lompara i prezentaciju projekt menadžera Lois Bergera SAS, Richarda Wyatta.

Akreditacije za snimatelje i novinare treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?