Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Zamjenik ministra za vanredne situacije Ruske Federacije Jurij Bražnjikov boraviće u posjeti Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore

Objavljeno: 24.02.2008. 00:50 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Zamjenik ministra za vanredne situacije Ruske Federacije, gospodin Jurij Bražnjikov, boraviće u ponedeljak 25. februara u posjeti Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore. Gospodina Brežnjikova će u 10:00 sati primiti ministar Jusuf Kalamperović sa saradnicima.

Tom prilikom, na osnovu odluke ruskog Ministarstva za vanredne situacije, biće svečano uručene medalje "Učesnik humanitarne vanredne operacije", kojom se odlikuju državljani Rusije i stranih država koji su se posebno istakli u toku izviđenja operacije za likvidaciju poslijedica vanrednih situacija. Medalje će, pomoćniku ministra Zoranu Begoviću, i službenicima Ministartva unutrašnjih poslova Milanu Radoviću i Slavku Iliću, svečano uručiti gospodin Brežnjikov.

Novinari i fotoreporteri zainteresovani za praćenje ovog događaju, mogu se akreditovati kod Ministarstva unutrašnjih poslova na broj faxa : 081 246 779.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?