Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen primiće direktoricu Direktorata za politička pitanja i saradnju Savjeta Evrope Klaudiju Lućani

Objavljeno: 05.03.2008. 00:18 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen primiće u srijedu, 05. marta 2008. godine, delegaciju Direktorata za politička pitanja i saradnju Savjeta Evrope, koju tokom boravka u Crnoj Gori predvodi direktor Direktorata Klaudija Lućani. Razgovori će biti održani u Vili Gorica, sa početkom u 14,45 sati.

Sa delegacijom Direktorata za politička pitanja i saradnju Savjeta Evrope susrešće se i direktor Uprave za sprječavanje pranja novca Predrag Mitrović (u 15,25), direktor Uprave za antikorupcijsku inicijativu Vesna Ratković (16,05) i direktor Zavoda za zaštitu izbjeglica Željko Šofranac (u 16,45 sati). Svi razgovori će biti održani u Vili Gorica.

Susret crnogorskih zvaničnika sa delegacijom Direktorata za politička pitanja i saradnju Savjeta Evrope možete snimiti. Akreditacije za snimatelje treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

Nakon razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?