Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen primiće ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori Zorana Lutovca, novoimenovanog šefa Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori Leopolda Maurera i ambasadora Republike Makedonije u

Objavljeno: 05.03.2008. 00:19 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen primiće u srijedu, 5. marta 2008. godine novonaimenovanog izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori Zorana Lutovca, koji će mu predati kopije akreditivnih pisama. Susret će biti održan u kabinetu ministra inostranih poslova, u 13,30 sati.

Istog dana, ministar Roćen će primiti ambasadora Leopolda Maurera, novoimenovanog šefa Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori, koji će mu, tom prilikom, predati kopije akreditivnih pisama. Susret će biti održan u kabinetu ministra inostranih poslova, u 15,30 sati.

Ministar Roćen će, takođe, u srijedu 5. marta, primiti novonaimenovaog izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Makedonije u Crnoj Gori, Stefana Nikolovskog koji će mu predati kopije akreditivnih pisama. Susret će biti održan u kabinetu ministra inostranih poslova, u 16,30 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?