Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: II Regionalni sastanak pomoćnika ministara odbrane za politiku odbrane u okviru Kliringhaus inicijative

Objavljeno: 05.03.2008. 01:38 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Drugi Regionalni sastanak pomoćnika ministara odbrane za politiku odbrane u okviru Kliringhaus inicijative biće održan od 05. do 07. marta u hotelu Maestral u Pržnu, kod Budve. Domaćin sastanka je Ministarstvo odbrane Crne Gore.

Svečani prijem dobrodošlice biće organizovan u srijedu, 05. marta 2008. godine u 20.00 sati, u hotelu Maestral, a prisutne će pozdraviti ministar odbrane Boro Vučinić.

Regionalni sastanak biće otvoren u četvrtak, 06. marta 2008. godine, sa početkom u 09.00 sati, a učesnicima obratiće se crnogorski pomoćnik ministra odbrane dr Rajko Novićević i generalni direktor Direktorata za politiku odbrane Ministarstva odbrane Republike Slovenije Tadej Burgar. U 9.30 sati predviđeno je grupno slikanje na platou ispred hotela Maestral.

Moguće je snimiti obraćanje ministra Vučinića, kao i uvodna izlaganja pomoćnika Novićevića i generalnog direktora Burgara.

Akreditacije novinara nijesu predviđene.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?