Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Milan Roćen i ministar odbrane Boro Vučinić otputovaće sjutra u sjedište NATO u Briselu

Objavljeno: 10.03.2008. 21:43 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Milan Roćen i ministar odbrane Boro Vučinić otputovaće sjutra u sjedište NATO u Briselu, gdje će na Visokom političkom komitetu NATO predstaviti Prezentacioni dokument za Individualni partnerski akcioni plan (IPAP) Crne Gore i NATO.

Ministri Roćen i Vučinić će na sjednici Visokog političkog komiteta predstavnicima zemalja članica NATO prezentovati napredak Crne Gore u sveukupnim reformama i predstaviti naše prioritete u procesu integracija.

Ministri inostranih poslova i odbrane će se u sjedištu NATO takođe sastati sa Klaudijem Bisonjierom, zamjenikom generalnog sekretara NATO.

Prezentacioni dokument za IPAP predstavlja prvu fazu IPAP procesa u koji je Crna Gora ušla na osnovu odluke Sjeverno-atlantskog savjeta NATO, 4. februara o.g. Prezentacioni dokument za IPAP je izrađen u saradnji sa ekspertima NATO, i Vlada Crne Gore usvojila ga je 6. marta o.g. Individualni partnerski akcioni plan je jedan od mehanizama u okviru Partnerstva za mir.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?