Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sekretarijat za evropske integracije i Fondacija Konrad Adenauer organizuju radni doručak sa predstavnicima medija na temu II Izvještaj o realizaciji mjera iz Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i

Objavljeno: 13.03.2008. 20:49 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije i Fondacija Konrad Adenauer realizuju projekat redovnih razgovora, u formi radnog doručka, sa predstavnicima medija radi boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o toku procesa stabilizacije i pridruživanja.

Sljedeći radni doručak održaće se u petak 14. marta 2008. godine u 09.00 sati u hotelu Crna Gora (Žuti salon). Tema Radnog doručka će biti II Izvještaj o realizaciji mjera iz Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Sa predstavnicima medija razgovaraće predsjednik i članovi Nacionalne Komisije za praćenje implementacije Akcionog plana za sprovođenje programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala ispred Vlade Crne Gore: potpredsjednik Vlade dr Gordana Đurović, ministar pravde Miraš Radović, ministar finansija dr Igor Lukšić i direktor Uprave za antikorupcijsku inicijativu Vesna Ratković. Dio Izvještaja koji se odnosi na rad Tripartine komisije prezentiraće Nebojša Stijović, šef Odsjeka za suzbijanje krvnih delikata u Upravi policije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?