Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora između Evropske agencije za rekonstrukciju i Sekretarijata za evropske integracije Vlade Crne Gore o finansijskoj podršci za implementaciju projekata prekogranične saradnje u okviru IPA programa

Objavljeno: 18.03.2008. 17:53 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U srijedu 19. marta 2008. godine, biće potpisan Ugovor između Evropske agencije za rekonstrukciju i Sekretarijata za evropske integracije Vlade Crne Gore, o finansijskoj podršci za implementaciju projekata prekogranične saradnje u okviru IPA programa. Vrijednost ugovora je 620.000 EUR.

Povodom potpisivanja Ugovora, biće održana konferencija za novinare, na kojoj će govoriti šef kancelarije Evropske agencije Rainer Freund i sekretar Sekretarijata za evropske integracije Ana Vukadinović.

Potpisivanje Ugovora i konferencija za novinare održaće se u prostorijama Evropske agencije za rekonstrukciju, sa početkom u 10,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?