Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Uručenje bankarske garancije i početak registracije .me domena

Objavljeno: 24.03.2008. 14:35 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i predsjednik Savjeta za .me domen prof. dr Vujica Lazović primiće u ponedjeljak, 24. marta 2008. godine bankarsku garanciju od Agenta registracije nacionalnog domena .me u iznosu od 8.2 miliona eura. Tom prilikom će zvanično biti objavljen početak registracije Internet domena .me.

Potpredsjednik Lazović je u ime Vlade Crne Gore, potpisao Ugovor sa Agentom registracije 8.2.2008. godine. Ugovorom su regulisani finansijski i drugi odnosi između Agenta registracije nacionalnog domena .me i njegovih osnivača, korporativnog garanta (kompanije osnivači) i Vlade Crne Gore, u cilju postizanja najbolje valorizacije efekata korišćenja nacionalnog domena .me. Pored uslova koji su definisani Ugovorom i Ponudom, koja čini sastavni dio Ugovora, Agent registracije je na ime Avansa, po Ugovoru, uplatio Vladi CG iznos od 5.000.000,00 eura (pet miliona) u roku od 30 dana od dana potpisa Ugovora. Takođe, Agent registracije nacionalnog domena .me je, po Ugovoru, dužan da dostavi bankarsku garanciju u roku od 45 dana od dana potpisa Ugovora, na iznos od 8.200.000,00 eura (osam miliona i dvjesta hiljada eura) kao prihod za period trajanja Ugovora, u skladu sa Finansijskim planom iz Ponude.

Bankarsku garanciju će u ime Agenta registracije nacionalnog domena .me uručiti Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMEn.

Uručenje bankarske garancije će se obaviti u Žutom salonu hotela "Crna Gora", sa početkom u 10.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?