Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar prosvjete i nauke Sreten Škuletić boraviće u radnoj posjeti Opštini Bar

Objavljeno: 27.03.2008. 23:43 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić boraviće u petak, 28. marta 2008. godine, u radnoj posjeti Opštini Bar.

Tokom boravka u Baru, ministar Škuletić će se sastati sa predsjednikom Opštine Žarkom Pavićevićem, nakon čega će u 11,15 sati svečano otvoriti rekonstruisani i prošireni objekat OŠ Meksiko i posjetiti OŠ Mrkojevići u Pečuricama.

Objekat OŠ "Meksiko" proširen je za 380 m² učeničkog prostora, urađena je prilazna rampa i sanitarni čvorovi za djecu sa posebnim potrebama, okrečena fasada škole i rekonstruisana fiskulturna sala, a učionice opremljene novim namještajem i kompjuterskom opremom.

Sredstva za rekonstrukciju, od oko 150.000 eura, obezbijedili su Ministarstvo prosvjete i nauke i Opština Bar, dok je "Dalmacijacement Montenegro" iz Splita obezbijedila donaciju od oko 10.000 eura za nabavku namještaja i kompjutera. Izvođač radova bila firma "Žitomlin d.o.o." iz Nikšića.
U okviru posjete Baru, ministar Škuletić će se sastati sa direktorima vaspitno obrazovnih ustanova sa teritorije te Opštine.

Nakon posjete školskim objektima biće održana konferencija za štampu u Svečanoj sali Opštine Bar, sa početkom u 14,30 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?