Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar pravde Miraš Radović boraviće u radnoj posjeti Tirani

Objavljeno: 27.03.2008. 23:44 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar pravde Miraš Radović sa saradnicima, boraviće u četvrtak 27. i pretak 28. marta 2008. godine, u posjeti Tirani, na poziv ministra pravde Albanije Enkelejda Alibeaja.

Tokom boravka u Albaniji, ministar Radović će sa svojim domaćinom potpisati Protokol o saradnji dva ministarstva, koji predviđa sveobuhvatnu razmjenu iskustava i praksi, u cilju usklađivanja nacionalih zakonodavstava sa međunarodnim i evropskim standardima, unapređenja i modernizacije pravosudnog sistema, edukacije i obuke kadrova, kao i saradnje u izvršenju krivičnih sankcija i borbi protiv organizovanog kriminala, trgovine ljudima i drogom, pranja novca, korupcije, terorizma i drugih oblika kriminala.

Tokom posjete TIrani, ministar Radović će se susresti sa premijerom Republike Albanije Sali Berišom, predsjednikom Vrhovnog suda Timom Kondijemijem i vice-predsjednikom Visokog sudskog savjeta Krešnikom Spaijuom.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?