Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović na Ministarskom sastanku o pripremljenosti i prevenciji katastrofa u Jugoistočnoj Evropi

Objavljeno: 08.04.2008. 22:33 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović učestvovaće na Ministarskom sastanku o pripremljenosti i prevenciji katastrofa u Jugoistočnoj Evropi koji se, u okviru Procesa za saradnju u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), 09. aprila 2008. godine održava u Sofiji. Tom prilikom ministar Kalamperović će se sastati sa potpredsjednicom Vlade Republike Bugarske, gospodjom Emel Etem, koja je i ministar za državnu politiku u oblasti katastrofa i vanrednih situacija.

U ekspertskom dijelu sastanka posvećenog saradnji službi za vanredne situacije zemalja regiona, ispred Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore, učestvuje pomoćnik ministra za vanredne situacije i civilnu bezbjednost, Zoran Begović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?