Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Crna Gora domaćin Bečkog ekonomskog foruma

Objavljeno: 11.04.2008. 22:52 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Hotelu "Splendid" u Bečićima, 14. i 15. aprila 2008. godine, održaće se Bečki ekonomski forum (Vienna Economic ForumMontenegro Meeting), čiji je ovogodišnji domaćin Crna Gora, a pokrovitelj predsjednik Vlade Milo Đukanović. Glavne teme Foruma biće investiciona politika i mogućnosti ulaganja u Crnu Goru i region.

Forum će, u ponedeljak 14. aprila u 17,00 sati, otvoriti premijer Đukanović, nakon čega slijedi Prva plenarna sjednica, na temu "Investiciona politika i infrastrukturni projekti".

Skupom, koji će okupiti veliki broj predstavnika državnih institucija zemalja Evropske unije i regiona, kao i predstavnika kompanija, malih i srednjih preduzeća, banaka, osiguravajućih društava i fondova, predsjedavaće potpredsjednik Vlade Crne Gore Vujica Lazović i predsjednik Foruma Erhard Busek.

Drugog dana rada Foruma (15. aprila u 13,30 sati), biće održana konferencija za novinare na kojoj će govoriti potpredsjednik Vlade Vujica Lazović, te predsjednik i sekretar Foruma, Erhard Busek i Elena Kirčeva.

Ceremonija otvaranja i prva plenarna sjednica na Forumu otvoreni su za novinare.

Za praćenje skupa treba akreditovati novinarske i snimateljske ekipe kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566, a akreditacije možete preuzeti 14.aprila (u terminu od 15,30 do 15, 55 sati), u hotelu Splendid.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?