Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen učestvovaće na Ministarskom sastanku, u okviru trojne saradnje Crne Gore, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 04.05.2008. 22:05 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen otputovaće sjutra u Hrvatsku, gdje će na poziv ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Jandrokovića učestvovati na Ministarskom sastanku koji se, u okviru trojne saradnje Crne Gore, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, odžava u Dubrovniku. Na sastanku će učestvovati i gradonačelnici i predsjednici prigraničnih opština triju država.

Ministar Roćen imaće izlaganje tokom zajedničkog sastanka ministara inostranih poslova zemalja učesnica trojne inicijative. Skup je posvećen perspektivama saradnje opština na tromeđi Crne Gore, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na marginama sastanka, ministar Roćen imaće bilateralne susrete sa ministrom vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordanom Jandrokovićem i ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Svenom Alkalajem.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?