Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto o Nacrtu nacionalnog programa za integraciju na Cetinju i u Skupštini Crne Gore

Objavljeno: 06.05.2008. 18:50 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije, u saradnji sa Prijestonicom Cetinje, organizuje u srijedu 7. maja 2008. godine okrugli sto o Nacrtu nacionalnog programa za integraciju, za predstavnike država članica EU, institucija EU, medjunarodnih organizacija, lokalne partnere, kao i za predstavnike nevladinih organizacija.

Prezentaciju Nacrta Nacionalnog programa održaće potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof. dr Gordana Djurović i predstavnici radnih grupa koji su učestvovali u pripremi Nacrta dokumenta, nakon čega slijedi rasprava u kojoj se očekuju sugestije, kometari i pitanja.

Po završetku okruglog stola, sekretar Sekretarijata za evropske integracije Ana Vukadinović i predstavnici NVO potpisaće Sporazum o saradnji, koji je rezultat višegodišnjih zajedničkih aktivnosti u oblasti implementacije Komunikacione strategije za informisanje javnosti o procesu pridruživanja Crne Gore Evroskoj uniji. Sporazum će potpisati predstavnici Asocijacije za demokratski prosperitet Zid, Centra za demokratiju i ljudska prava, Centra za građansko obrazovanje, Centra za monitoring, Centra za razvoj nevladinih organizacija, Evropskog pokreta u Crnoj Gori, Fondacije za stipendiranje Roma Institut socijalne inkluzije, Instituta Alternativa, Instituta za medije, Mreže nevladinih organizacija za afirmaciju evropskih integracionih procesa i Nansen Dijalog Centra.

Okrugli sto na Cetinju će biti održan u velikoj sali hotela Grand, sa početkom u 11,00 sati.

Završna rasprava o NPI za predstavnike parlamentarnih stranaka održaće se u četvrtak 8. maja 2008. godine u Skupštini Crne Gore u Podgorici, i počeće u 11,00 sati. Rasprava je otvorena za predstavnike medija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?