Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Najava: Susret ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Jusufa Kalamperovića i ministra unutrašnjih poslova Republike Slovenije Dragutina Matea

Objavljeno: 08.05.2008. 17:27 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova Republike Slovenije Dragutin Mate boraviće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori od 09. do 11. maja ove godine. U petak 09. maja, u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u 15,30 sati, sastaće se ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović i ministar Dragutin Mate, sa saradnicima, gdje će razgovarati o pitanjima od značaja za bilateralnu saradnju, kao i mogućnostima za konkretnu razmjenu i korišćenje iskustava u pojedinim oblastima.

Ministri Kalamperović i Mate će nakon sastanka potpisati Protokol izmedju Vlade Crne Gore i Vlade Republike Slovenije o implementaciji Sporazuma izmedju Evropske Zajednice i Crne Gore o readmisiji lica bez dozvole boravka i dati kratke izjave za javnost.

Potpisivanje Protokola je predvidjeno za 16,30 sati u Svečanoj sali Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, a novinari i snimatelji se mogu akreditovati na fax broj 246 779.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?