Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: U subotu i nedjelju u Baru održaće se finalno takmičenje Školskih sportskih igara Crne Gore

Objavljeno: 09.05.2008. 20:11 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U organizaciji Saveza školskih sportskih društava Crne Gore, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, sporta i medija i Ministarstva prosvjete i nauke, u Baru će se u subotu, 10. maja i nedjelju, 11. maja, održati finalno takmičenje Školskih sportskih igara Crne Gore.

Svečani defile više od 430 učesnika na Sportsko-rekreativnom centru Topolica-Bar počeće u subotu, u 09.30 sati, a ceremonijal otvaranja Igara pola sata kasnije. Igre će otvoriti najperspektivnija atletičarka Crne Gore i jedna od najperspektivnijih svjetskih skakačica uvis Marija Vuković. Svečanom otvaranju prisustvovaće ministar kulture, sporta i medija Branislav Mićunović, predstavnici Ministarstva prosvjete i nauke, predsjednik Opštine Bar i drugi gosti.

Pomoćnik ministra kulture, sporta i medija Dragan Drobnjak saopštio je da su finalnom takmičenju Školskih sportskih igara Crne Gore prethodila školska, opštinska i regionalna takmičenja u šest sportskih disciplina, na kojima je učestvovalo više od 30.000 učenika osnovnih škola.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?