Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Ministarstva za ekonomski razvoj u dvodnevnoj radnoj posjeti Fransuskoj

Objavljeno: 14.05.2008. 19:26 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Delegacija Ministarstva za ekonomski razvoj, koju predvodi ministar Branimir Gvozdenović, boraviće od danas u dvodnevnoj radnoj posjeti Fransuskoj u okviru koje će francuskim privrednicima prezentirati poslovni ambijent i investicione mogućnosti Crne Gore.

Ministar Gvozdenović će se sastati sa francuskim državnim sekretarom za spoljnu trgovinu An Mari Idrak, kao i sa zainteresovanim francuskim investitorima.

Planirani su sastanci i sa predstavnicima Francuske agencije za međunarodni razvoj preduzeća (UBIFRANCE), Sosiete Ženeral /Societe Generale/ banke i jedne od vodećih evropskih energetskih kompanija, Elektrabel /Electrabel/.

Gvozdenović će na Forumu o mogućnostima investiranja u Crnu Goru prezentirati poslovni ambijent i investicione mogućnosti Crne Gore zainteresovanim francuskim privrednicima.

Forum je dogovoren u saradnji sa institucijom MEDEF, koja okuplja najznačajnije privrednike Francuske. Učešće na skupu do sada prijavilo više od 30 preduzeća.

Posjeta crnogorske delegacije Francuskoj organizovana je na inicijativu i u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Parizu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?