Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora o savjetodavnim uslugama u procesu pripreme i sprovođenja tenderske procedure za izbor partnera/koncesionara za izgradnju autoputa Bar-Boljare

Objavljeno: 19.05.2008. 22:25 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar potpisaće u utorak, 20. maja 2008. godine Ugovor sa Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC), o savjetodavnim uslugama za pripremu tenderske dokumentacije i sprovođenje tendera za izgradnju autoputa Bar - Boljare. Usluge savjetovanja, pored pripreme tendera, obuhvataju konsultacije u strukturiranju i primjeni javno-privatnog partnerstva u izgradnji i finansiranju autoputa Bar-Boljare.

Riječ je o ugovoru vrijednom 2 miliona eura, u kojem Vlada Crne Gore participira sa 400 hiljada eura, dok se ostatak sredstava obezbjeđuje iz programa Međunarodne finansijske korporacije iz Vašingtona Partnerstvo privatnog sektora za infrastrukturu Južne Evrope, sa sjedištem u Sofiji. Ugovor će u ime IFC-a potpisati generalni direktor Programa, Anđelo Del Ati.

Potpisivanje ugovora obaviće se u Vili Gorica u 11,30 sati, nakon čega će ministar Lompar i gospodin DellAtti dati izjave za novinare.

Akreditacije novinara i snimatelja potrebno je izvršiti kod Biroa za odnose sa javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?