Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak Radne grupe za praćenje rada koordinacionih tijela za preduzimanje operativnih mjera za sprječavanje bespravne gradnje u primorskim opštinama

Objavljeno: 19.05.2008. 23:20 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sastanak Radne grupe za praćenje rada koordinacionih tijela za preduzimanje operativnih mjera za sprječavanje bespravne gradnje u primorskim opštinama biće održan u utorak, 20. maja 2008. godine. Predsjedavaće ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović.

Na sastanku će učestvovati ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miliutin Simović, ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović, ministar kulture, sporta i medija Branislav Mićunović, ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar, kao i direktori Uprave za nekretnine, Uprave policije, JP Morsko dobro, JP Nacionalni parkovi, Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture i Elektroprivrede. Na sastanak su pozvani i predsjednici svih primorskih opština...

Sastanak će biti održan u prostorijama Ministarstva za ekonomski razvoj, Rimski trg 46, četvrti sprat, sa početkom u 09.00 sati. Početak sastanka možete snimiti, a nakon završetka, oko 10.15 sati, učesnici će dati izjave za javnost.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?