Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Pregovori o bilateralnoj ekonomskoj saradnji između vlada Crne Gore i Njemačke

Objavljeno: 20.05.2008. 00:24 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Pregovori na usaglašavanju teksta Protokola o bilateralnoj ekonomskoj saradnji između Vlade Crne Gore i Vlade Savezne Republike Njemačke biće održani u utorak, 20. maja.

Članovi crnogorskog pregovaračkog tima su potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku prof. dr Vujica Lazović, ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović, ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar, ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić, pomoćnik ministra za ekonomski razvoj Nada Medenica, savjetnik u kabinetu potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku Goran Jovetić i savjetnik u Ministarstvu finansija Nemanja Pavličić.

Delegaciju njemačke Vlade predvodi predstavnik Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj zadužen za Crnu Goru Otmar Greiff.

Sastanak će početi u 13.00 sati, u velikoj sali Vlade. Početak razgovora možete snimiti, a u 14.45 sati potpredsjednik Lazović daće izjavu za javnost.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?