Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Crne Gore učestvovaće na IX Konferenciji strana ugovornica Konvencije o biodiverzitetu - COP 9 u Bonu

Objavljeno: 26.05.2008. 19:47 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Crnogorska delegacija koju predvodi ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, učestvovaće na IX Konferenciji strana ugovornica Konvencije o biodiverzitetu - COP 9, koja se održava u Bonu od 26. - 31. maja 2008. godine. U okviru konferencije predviđen je Ministarski sastanak, na kojem će ministri imati izlaganja o stanju zaštite biodiverziteta u njihovim zemljama. Ministar Nenezić će na tom sastanku govoriti u plenarnom zasijedanju i učestvovati u interaktivnoj ministarskoj diskusiji. U centru pažnje njegovog izlaganja biće Nacionalna stategija održivog razvoja i Prvi nacrt Strategije biodiverziteta.

Delegacija Crna Gora će tokom Konferencije imati brojne susrete. Predviđen je susret ministra Nenezića sa direktorom Regionalne kancelarije IUCN-a za Evropu Tamsom Marghescuom, direktorkom Kancelarije IUCN-a za Mediteran i sa Thomasom Greiberom iz Centra za zakonodavstvo iz oblasti životne sredine, koji se nalazi u Bonu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?