Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare potpredsjednika Vlade za evropske integracije Gordane Đurović i direktora Generalnog direktorata za proširenje u EK za zemlje Zapadnog Balkana Pjera Mirela

Objavljeno: 26.05.2008. 22:58 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade za evropske integracije Gordana Đurović i direktor Generalnog direktorata za proširenje u EK za zemlje Zapadnog Balkana Pjer Mirel održaće u utorak, 27. maja, konferenciju za novinare, na kojoj će sumirati rezultate sastanaka u Podgorici. Na današnjem sastanku Privremenog pododbora za trgovinu, industriju, carine i poreze razmatrana je implementacija Privremenog sporazuma o trgovini i srodnim pitanjima u datim oblastima.
Sjutra će biti održan Plenarni sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga, na kojem će se razmatrati napredak u oblastima političkih kriterijuma i ključnih prioriteta Evropskog partnerstva, državljanstva i ljudskih prava, reforme državne uprave i lokalne samouprave, uspostavljanja pravnog i institucionalnog poretka nakon sticanja nezavisnosti, te borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i regionalnih pitanja. Plenarni sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga počeće u 09.00 sati u zgradi Vlade, a otvoriće ga potpredsjednik Gordana Đurović i direktor Generalnog direktorata za proširenje u EK za zemlje Zapadnog Balkana Pjer Mirel. Njihova uvodna izlaganja biće otvorena za javnost.
Konferencija za novinare biće održana nakon završetka Plenarnog sastanka Unaprijeđenog stalnog dijaloga, u Pres centru Vlade Crne Gore, sa početkom u 13.45 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?