Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjednica Savjeta za izgradnju autoputeva

Objavljeno: 31.05.2008. 00:50 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sjednica Savjeta za izgradnju autoputeva, kojom predsjedava predsjednik Savjeta i predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, biće održana u ponedeljak 2. juna 2008. godine, uoči održavanja Crnogorskog Investicionog Foruma u Londonu.

Na sjednici će biti razmotrene pripremne aktivnosti za održavanje Foruma, u cilju što kvalitetnije promocije projekta autoputa od Bara do Boljara, koji će biti prezentiran na Forumu.

Na sjednici će, pored toga, biti razmatrane i aktivnosti koje je od 20. maja počela da sprovodi Međunarodna finansijska koropracija/IFC, kao vodeći savjetnik za treću, odnosno implementacionu fazu na projektu izgradnje autoputa od Bara do Boljara.

Sjednica Savjeta održaće se u zgradi Vlade Crne Gore (velika sala) u 13,00 sati, nakon koje će biti objavljeno saopštenje za javnost.

Početak sjednice možete snimiti. Akreditacije za snimatelje možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?