Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Polaznici škole demokratskog rukovodjenja u posjeti Upravi za sprečavanje pranja novca i finansiranje terorizma (USPNFT)

Objavljeno: 07.06.2008. 00:49 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Visoki funkcioneri parlamentarnih stranaka, predstavnici NVO sektora i novinari redakcija nekoliko medija u Crnoj Gori posjetiće Upravu za sprečavanje pranja novca i finansiranje terorizma u ponedjeljak (09. juna 2008.). Posjeta je dio zajedničkog projekta OSCE-a i Nansen dijalog centra (NDC) koji se realizuje kroz Školu demokratskog rukovodjenja.
"Institucije i reforme: Sigurnost i tokovi novca" naziv je modula u okviru kojeg je planirana posjeta USPNFT. Tokom sastanka, polaznicima škole biće prezentovan rad USPNFT, nakon čega će predstavnici Uprave odgovarati na pitanja.

U prilogu ove najave šaljemo vam i listu učesnika.

Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno da isparte prva tri minuta sastanka (tzv.pokrivalice). O detaljima, javnost će biti upoznata posredstvom zvaničnog saopštenja.
Akreditacije novinara, snimatelja i ostalog tehničkoh osoblja, moguće je izvršiti, posredstvom tel. USPNFT 210 025; fax 210 086

ili

e maila: mradojevic@cg.yu do 09. juna 2008. godine do 10h. Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?