Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare Uprave za kadrove povodom predstavljanja saradnje između te ustanove i Fakulteta za državne i evropske studije

Objavljeno: 09.06.2008. 23:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Uprava za kadrove organizuje u utorak, 10. juna 2008 godine, konferenciju za novinare povodom predstavljanja saradnje između te ustanove i Fakulteta za državne i evropske studije.

Na konferenciji će govoriti direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković, dekanica Fakulteta za državne i evropske studije Sonja Bjeletić i predavač - profesor Loris Di Pietrantonio. Oni će novinarima predstaviti zaključeni ugovor između Uprave za kadrove i Fakulteta za državne i evropske studije, o stipendiranju osam državnih službenika u okviru postdiplomskog studijskog programa Magistarske evropske studije.

Takođe će biti prezentirana i iskustva samih predavača, kao i polaznika postdiplomskog programa i najavljena dalja saradnja.

Konferencija će biti održana u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, sa početkom u 10,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?