Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora za izradu studije izvodljivosti, procjene uticaja na životnu sredinu i kratkoročnog investicionog programa za regionalnu sanitarnu deponiju u Nikšiću

Objavljeno: 10.06.2008. 23:22 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Pomoćnik ministra turizma i zaštite životne sredine Siniša Stanković i direktor španske konsultantske kompanije Eptisa Servicios de Ingenieria S.A. potpisaće sjutra, 11. juna, Ugovor za izradu studije izvodljivosti, procjene uticaja na životnu sredinu i kratkoročnog investicionog programa za regionalnu sanitarnu deponiju u Nikšiću za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik. Predmet tog Ugovora su i bespovratna sredstva odobrena od Vlade kraljevine Španije za finansiranje izrade projektne dokumentacije.

Potpisivanju Ugovora prisustvovaće gradonačelnik Nikšića Nebojša Radojičić, predsjednik Opštine Šavnik Velimir Perišić i predsjednik Opštine Plužine Mijuško Bajagić.

Potpisivanje Ugovora biće održano u prostorijama Ministarstva turizma i zaštite životne sredine, sa početkom u 11.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?