Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Zajednička konferencija za novinare predstavnika UNDP-a u Crnoj Gori, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za šume Crne Gore

Objavljeno: 12.06.2008. 20:08 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predstavnici Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore i Uprave za šume Crne Gore održaće sjutra, 13. juna, zajedničku konferenciju za novinare, na kojoj će zvanično obilježiti završetak kursa za jačanje kapaciteta, koji su pohađali inženjeri i stručno osoblje Uprave za šume.

Trideset predstavnika iz 15 Područnih jedinica, koji su pohađali četvoronedjeljni kurs o informacionim tehnologijama i geografskom informacionom sistemu, dobiće sertifikate o uspješno završenom kursu, kao i mape koje pokazuju trenutno stanje delineacije šuma. Cilj kursa je bio da se ojačaju kapaciteti šumarskog sektora, kako bi se unaprijedilo upravljanje šumama i obezbijedila održivost životne sredine.

Novinarima će se obratiti v.d. stalnog predstavnika UNDP i v.d. koordinatora sistema UN u Crnoj Gori Garet Tankosić Keli, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović, zamjenik ministra za šumarstvo Mišo Anđelić i direktor Uprave za šume Radoš Šućur.

Konferencija će biti održana u Best Western Apart Hotelu, Bulevar Džordža Vašingtona b.b., u sali za konferencije na 7. spratu, sa početkom u 11.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?