Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prvi sastanak Zajedničkog odbora za praćenje u okviru Programa prekogranične saradnje između Crne Gore i Albanije

Objavljeno: 12.06.2008. 21:29 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije Vlade Crne Gore organizuje prvi sastanak Zajedničkog odbora za praćenje (ZOP) u okviru Programa prekogranične saradnje između Crne Gore i Albanije. ZOP je zadužen za donošenje odluka, koordinaciju i nadgledanje sprovođenja tog programa, podržanog kroz Instrument IPA (Instrument za pretpristupnu pomoć) Evropske komisije.

Učesnicima skupa obratiće se sekretar Sekretarijata Ana Vukadinović, Generalni sekretar Ministarstva za evropske integracije Albanije Arben Kašahu i Klajv Rambold, šef političkog sektora i sektora evropskih integracija Delegacije Evropske komisije u Podgorici.

Cilj sastanka je razmjena mišljenja o proceduralnim pitanjima i tehničkim aspektima Programa prekogranične saradnje. Biće riječi o Pravilniku o procedurama, vremenu prvog poziva za projektne prijedloge, budžetu i radu tijela zaduženog za implementaciju programa Zajedničkog tehničkog sekretarijata.

Članovi ZOP-a su predstavnici Crne Gore i Albanije, uključujuči i po 9 članova, predstavnika kompetentnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih organa i inistitucija, iz obje države

Sastanak će se održati u petak, 13. juna 2008. godine, u prostorijama Sekretarijata za evropske integracije Vlade Crne Gore (Ul. Stanka Dragojevića br. 2, sala na trećem spratu), sa početkom u 13,00 sati.

Mediji su pozvani da snime uvodna izlaganja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?