Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga za pravdu, slobodu i bezbjednost, predstavnika institucija Vlade Crne Gore i generalnih direktorata Evropske komisije

Objavljeno: 16.06.2008. 20:16 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Podgorici će 17. juna 2008. godine biti održani sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga za oblast pravde, slobode i bezbjednosti, na kojem će učestvovati predstavnici institucija Vlade Crne Gore i generalnih direktorata Evropske komisije, zaduženih za te oblasti.

Sastanak ce otvoriti potpredsjednik Vlade za evropske integracije Gordana Đurović i šef Jedinice za Srbiju i Crnu Goru u Generalnom direktoratu za proširenje Evropske komisije Tereza Sobieski. U fokusu ovog redovnog sastanka biće politički kriterijumi i ključni prioriteti Evropskog partnerstva - reforma pravosuđa, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala i ljudska prava.

Predstavnici institucija Crne Gore će prezentirati kolegama iz Evropske komisije ažurirane i detaljne informacije o postignutom napretku u tim oblastima, u periodu od prethodnog sastanka (septembar 2007.) do danas.

Sastanak Unaprijeđenog stalnog dijaloga održaće se u zgradi Vlade Crne Gore, ul J. Tomaševića b.b, od 09,00 18,00 sati.
Uvodna izlaganja predsjedavajućih su otvorena za novinare.

Akreditacije novinara, snimatelja i fotoreportera možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel-fax 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?