Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje ugovora o isporuci i montaži operativno-komunikacione opreme za centar 112

Objavljeno: 24.06.2008. 21:10 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović i predsjednica kompanije Erikson-Nikola Tesla iz Zagreba Gordana Kovačević, potpisaće u srijedu 25. juna 2008. godine Ugovor o isporuci i montaži operativno-komunikacione opreme za centar 112.

Poštujući direktivu Evropske Komisije iz 2002. godine o uvodjenju jedinstvenog broja 112 za hitne situacije, Vlada Crne Gore je nakon sprovedenog međunarodnog tendera ovlastila ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Jusufa Kalamperovića da sa firmom Erikson-Nikola Tesla, kao prvorangiranom na tenderu, potpiše ugovor o nabavci opreme za sistem 112.


Ugovor će biti potpisan u svečanoj sali Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, u 14,00 sati, u prisustvu predstavnika medija.


Nakon ceremonije potpisivanja, pomoćnik ministra unutrašnjih poslova za vanredne situacije i civilnu bezbjednost Zoran Begović i predsjednica kompanije Erikson- Nikola Tesla Gordana Kovačević daće kratke izjave o značaju ugovora i implementacije sistema 112.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?