Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma o saradnji između Uprave za antikorupcijsku inicijativu Crne Gore i Državne komisije za sprječavanje korupcije Republike Makedonije u Ohridu

Objavljeno: 04.07.2008. 22:44 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U sklopu Godišnje konferencije za izvršenje implementacije državnog programa za prevenciju i suzbijanje korupcije i sastanka predstavnika antikorupcijskih agencija, koja se danas i sjutra održava u Ohridu, direktor Uprave za antikorupcijsku inicijativu Crne Gore mr Vesna Ratković i predsjednik makedonske Državne komisije za prevenciju korupcije Mirjana Dimovska potpisaće u subotu, 05. jula,
Memorandum o saradnji.

Potpisivanje Memoranduma o saradnji sa Državnom komisijom za sprječavanje korupcije Republike Makedonije predstavlja i realizaciju jedne od obaveza Uprave za antikorupcijsku inicijativu u skladu sa Inoviranim Akcionim planom za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala za period 2008-2009. godina.

Tokom Konferencije održaće se i brojni sastanci predstavnika antikorupcijskih tijela iz šireg regiona. Cilj učešća na Konferenciji je upoznavanje sa razvojem i implementacijom antikorupcijskih strategija, međunarodnih standarda i konvencija, kao i praksom zemalja u regionu u borbi protiv korupcije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?