Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak povodom zajedničke analize projekata koje Vlada Crne Gore realizuje sa Svjetskom bankom

Objavljeno: 08.07.2008. 20:21 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Povodom zajedničke analize projekata koje Vlada Crne Gore realizuje sa Svjetskom bankom, održaće se sastanak u srijedu 09. jula 2008 godine sa početkom u 09,30 sati,u zgradi Valde Crne Gore.

Predmet analize biće šest projekata koji se trenutno realizuju u Crnoj Gori i to: Projekat ekološki osjetljivih turističkih oblasti, Projekat unapređenja sistema zdrastva, Projekat razvoja penzijskog sistema, Projekat reforme sistema obrazovanja, Projekat razvoja održivog turizma, Energetska zajednica Jugoistočne Evrope APL3 Projekat za Crnu Goru. Za ove projekte Svjetska banka opredijelila je 43 miliona dolara kreditnih sredstava po povoljnim IDA uslovima.

Tim Vlade koji će učestvovati u analizi čine resorni ministri kao i predstavnici ministarstava i agencija za implementaciju projekta. Uvodno izlaganje ispred Svjetske banke imaće gospođa Jane Armitage, direktor i regionalni koordinator za zemlje Balkana.

Povodom završene analize projekata, istog dana (srijeda 09. jula 2008 godine), ministar finansija dr Igor Lukšić i gospođa Jane Armitage održaće konferenciju za novinare u press centru Vlade, sa početkom u 16,00 sati.

Za praćenje početka sastanka i praćenje konferencije treba akreditovati novinare i snimatelje kod Biroa za odnose s javnošću, na telefon 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?