Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović otvoriće Medjunarodnu energetsku koferenciju u Kolašinu

Objavljeno: 10.07.2008. 20:15 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Kolašinu će 11. i 12. jula 2008. godine biti održana Medjunarodna energetska koferencija u organizaciji Ministarstva za ekonomski razvoj i UNIDO (United Nation Industrial Development Organization). Konferenciju će otvoriti premijer Milo Đukanović, dok će konferencijom predsjedavati ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović.

Cilj Konferencije je da upozna međunarodnu zajednicu sa energetskim potencijalima Crne Gore, aktivnostima u procesu integracije u evropsko energetsko tržište, kao i konkretnim projektima i programima i mogućnostima investiranja u energetski sektor Crne Gore.

U radu Konferencije učestvovaće predstavnici Vlade Crne Gore i međunarodnih organizacija, industrijski lideri, bankarska društva, komercijalne kompanije, eksperti i individualni gosti iz zemlje i okruženja, koji mogu da doprinesu bržem i uspješnijem razvoju energetike Crne Gore.

Konferencija će biti održana u hotelu Bjanka i počeće sa radom 11. jula u 12,00 sati.

Ovdje možete preuzeti program Konferencije.Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?