Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Javno otvaranje predkvalifikacionih prijava za implementaciju Ugovora o javno-privatnom partnerstvu, koji uključuje projektovanje, finansiranje, izgradnju i održavanje autoputa Bar-Boljare

Objavljeno: 21.07.2008. 19:41 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Javno otvaranje prijava za predkvalifikaciju za implementaciju Ugovora o javno-privatnom partnerstvu, koji uključuje projektovanje, finansiranje, izgradnju, upravljanje i održavanje autoputa Bar-Boljare, biće obavljeno u ponedjeljak 21. jula 2008. godine, u prostorijama Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija u 16,00 sati.

Otvaranju ponuda prisustvovaće članovi Komisije za ocjenu prijava u postupku predkvalifikacije za projekat autoput Bar-Boljare i članovi tima vodećeg savjetnika u ovoj fazi realizacije projekta- Međunarodne Finansijske Korporacije IFC (International Finance Corporation).

Kamermani i fotoreporteri mogu snimiti otvaranje ponuda, nakon čega će biti objavljeno saopštenje o proceduri otvaranja i vrednovanja dostavljenih ponuda.
Akreditacije treba izvršiti na tel. 234 -064 ili 234 179.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?