Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Zajednička konferencija za novinare Područne jedinice Uprave policije Podgorica, Hypo Alpe Adria Banke i Montenegro osiguranja

Objavljeno: 22.07.2008. 19:54 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U srijedu, 23. jula 2008. godine održaće se zajednička konferencija za novinare Područne jedinice Uprave policije Podgorica, Hypo Alpe Adria Banke i Montenegro osiguranja.

Povod konferencije je donacija laserskog radara Upravi policije i prezentacija tog uređaja, kojeg će koristiti saobraćajna policija.

U ime Uprave policije, novinarima će se obratiti rukovodilac Ekspoziture za bezbjednost saobraćaja u Područnoj jedinici Podgorica Dejan Golubović, dok će u ime donatora govoriti direktor Odjeljenja marketinga Hypo Alpe Adria Banke Marina Banović i izvršni direktor Montenegro osiguranja Nebojša Šćekić.

Konferencija će biti održana u svečanoj sali Uprave policije (Bul. Svetog Petra Cetinjskog br. 22), sa početkom u 11,00 sati.

Nakon konferencije biće upriličen koktel.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?