Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović na VIII Konferenciji Savjeta Evrope za evropske ministre nadlezne za pitanje migracija

Objavljeno: 03.09.2008. 22:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović boraviće 4. i 5. septembra 2008. godine u službenoj posjeti Kijevu, gdje će na poziv ministra unutrašnjih poslova Ukrajine učestvovati na VIII Konferenciji Savjeta Evrope za evropske ministre nadležne za pitanje migracija. Konferencija će biti održana pod nazivom "Ekonomske migracije, socijalna kohezija i razvoj: ka integrisanom pristupu".

Tokom dvodnevene posjete Ukrajini, ministar Kalamperović imaće niz bilateralnih sastanaka sa kolegama iz zemalja - članica Savjeta Evrope, u cilju unapredjenja saradnje i razvijanja efikasne zajedničke politike, kojom će se odgovoriti na aktuelne i buduće izazove u oblasti migracija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?