Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović boraviće u Opštini Berane

Objavljeno: 06.09.2008. 19:31 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović boraviće u ponedjeljak 08. septembra 2008. godine u Opštini Berane, gdje će sa saradnicima učestvovati u aktivnostima na promovisanju projekta Vlade Crne Gore za stimulisanje zapošljavanja, pod naslovom Posao za vas.

Prema programu posjete, premijer Đukanović će od 11,00 - 12,30 sati održati sastanak sa predsjednikom Opštine Vukom Golubovićem i njegovim saradnicima, u cilju upoznavanja sa ostvarenim rezultatima, aktuelnim pitanjima, prioritetima i razvojnim planovima Opštine.

Nakon toga, premijer Đukanović će učestvovati na sastanku na kojem će biti prezentiran Projekat Stimulisanje zapošljavanja u Crnoj Gori, s akcentom na sjeverni region i ugrožene kategorije stanovništva. Sastanak će biti održan u sali Skupštine Opštine, od 12,30 13,30 sati.

Po završetku sastanka i prezentacije Projekta, premijer Đukanović će sa svojim domaćinima od 13,30 15,00 sati posjetiti ŠIK Polimlje, kao jedno od uspješnih preduzeća, koje je u prethodnom periodu koristilo kredit iz programa Vlade za podsticaj zapošljavanja. Tokom te posjete, na otvorenom će biti upriličen susret i neposredan razgovor sa vlasnikom kompanije. Nakon toga slijede izjave za medije premijera i vlasnika kompanije.

U 17,00 sati je predviđen obilazak opštinske kancelarije Zavoda za zapošljavanje, gdje će premijer razgovarati sa potencijalnim korisnicima programa.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?