Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović i ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović učestvovaće u Beranama na promovisanju Projekta stimulisanja zapošljavanja Posao za vas

Objavljeno: 08.09.2008. 19:32 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U utorak 09. septembra 2008, u okviru Projekta stimulisanja zapošljavanja Posao za vas, koji je pokrenula Vlada Crne Gore, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović i ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović, zajedno sa direktorima Zavoda za zapošljavanje, Direkcije za razvoj srednjih i malih preduzeća i Fonda za razvoj Zoranom Jelićem, Zoranom Vukčevićem i Draganom Lajovićem, učestvovaće u Beranama na promovisanju tog važnog socijalno-ekonomskog projekta.

Prema programu posjete, ministar Simović će u 09,30 sati, zajedno sa direktorom Zavoda za zapošljavanje Zoranom Jelićem i direktorom Direkcije za razvoj srednjih i malih preduzeća Zoranom Vukčevićem posjetiti MZ Petnjica, dok će od 10,0011,30 sati u SO biti održan sastanak ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodraga Radunovića sa rukovodstvom KIPS-a i predstavnicima Sindikata Polimke, koji će biti održan bez prisustva medija.

Od 11,30 13 sati, ministar Radunović obići će zgradu solidarnosti koja se gradi u saradnji Vlade, sindikata i Opštine Berane, nakon čega slijedi razgovor ministra sa predstavnicima sindikata Rudnika uglja. Sastanak će biti održan u prostorijama Opštinskog sindikalnog povjereništva (ul. Polimska 7 u blizini Pošte) i otvoren je za medije.

U 13,00 sati ministar poljoprivrede Milutin Simović obići će selo Bubanje, a od 13 15 sati u hotelu Sunce (odnosno Il Sole) biće održana tribina na kojoj će učestvovati direktori Zavoda za zapošljavanje, Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Fonda za razvoj.

Ministar Radunović će od 13,30-15,00 sati posjetiti vlasnika firme Eloksir Vojkana Popovića (ul. Dragiše Radevića 13 u blizine Opšte bolnice). Susretu koji je otvoren za novinare, prisustvovaće i 10-ak građana zainteresovanih za kreditne linije.

Na kraju posjete Beranama (u 16,00 sati, u Maloj Sali SO) biće održana zajednička konferencija za novinare ministara Simovića i Radunovića i direktora ZZZ, Fonda za razvoj i Direkcije za MSP - Zorana Jelića, Dragana Lajovića i Zorana Vukčevića.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?