Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović u posjeti Pljevljima

Objavljeno: 09.09.2008. 22:19 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović boraviće u srijedu 10. i četvrtak 11. septembra 2008. godine u Opštini Pljevlja, gdje će promovisati Projekat stimulisanja zapošljavanja pod nazivom "Posao za vas", koji je pokrenula Vlada Crne Gore.

U srijedu 10. septembra u 10,30 sati, ministar Gvozdenović će se sastati sa predsjednikom Opštine Filipom Vukovićem i njegovim saradnicima, Nakon toga, zajedno sa direktorima Fonda za razvoj - Draganom Lajovićem, Direkcije za razvoj MSP - Zoranom Vukčevićem i Zavoda za zapošljavanje - Zoranom Jelićem, učestvovaće na sastanku kojem će prisustvovati i lokalni nosioci Programa. Sastanak će biti održan u Skupštini opštine od 11,30 -12,30 sati i otvoren je za novinare. Po završetku sastanka (od 12,30 - 13), ministar Gvozdenović će u pratnji domaćina i saradnika obići novootvoreni Mašinski fakultet - odsjek drvoprerade.

Od 13,30 - 14,30 sati predviđena je posjeta preduzeću Montekod, koje predstavlja dobar primjer privatizovanog preduzeća. Tokom posjete,ministar Gvozdenović i vlasnik preduzeća daće izjave i odgovarati na novinarska pitanja. Od 1516 sati ministar će posjetiti opštinsku kancelariju Zavoda za zapošljavanje gdje će, uz prisustvo zainteresovanih lica za kreditne linije, biti promovisan uslužni telefon i edukativni materijal.

Narednog dana (četvrtak 11. septembra) od 10,00 - 12,00 sati, planiran je susret ministra sa građanima u Skupšini opštine (Otvoreno sa ministrom). U 13,00 sati, u sali Skupštine opštine biće održana tribina uz učešće predstavnika Direkcije za MSP, Fonda za razvoj i Zavoda za zapošljavanje, koji će odgovarati na pitanja nezaposlenih lica, preduzetnika, uspješnih korisnika kreditnih linija, zainteresovanih građana i predstavnika menadžmenta privatizovanih preduzeća. Na skupu će se dijeliti materijali, brošure i priručnici, odštampani za tu namjenu.

Ministar Gvozdenović će od 13 14 sati posjetiti mjesnu zajednicu Ševari, a od 14,30 - 17 MZ Šula i Gradac, gdje će razgovarati sa predstavnicima tih mjesnih zajednica.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?