Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić u posjeti opštini Žabljak

Objavljeno: 17.09.2008. 18:01 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U cilju promocije Projekta stimulisanja zapošljavanja Posao za Vas, ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, zajedno sa direktorima Fonda za razvoj, Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Zavoda za zapošljavanje Draganom Lajovićem, Zoranom Vukčevićem i Zoranom Jelićem, posjetiće u četvrtak 18. septembra 2008. opštinu Žabljak.

Prema programu posjete, ministar Nenezić će od 10,00 - 11,30 sati imati sastanak sa predsjednikom Opštine Žabljak Isailom Šljivančaninom i njegovim saradnicima. Nakon toga (od 12,00 13,00) slijedi sastanak u Zavodu za zapošljavanje, na kojem će učestvovati ministar Nenezić i gradonačelnik Šljivančanin sa saradnicima (sastanak je otvoren za medije). Od 13,00-13,30 predviđena je posjeta preduzeću MB Tourist, a od 13,30-13,45 ministar Nenezić će dati izjavu za novinare u sali Opštine Žabljak.

Od 13,45 do 15,00 sati u Sali opštine Žabljak održaće se sastanak sa nezaposlenima, preduzetnicima zainteresovanim za kreditne linije, radnicima privatizovanih preduzeća, uz učešće uspješnih korisnika kredita, pod nazivom Otvoreno sa ministrom.

PR SLUŽBA MINISTARSTVA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?