Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Crne Gore na 63. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku

Objavljeno: 19.09.2008. 18:44 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Delegacija Crne Gore, koju predvodi predsjednik Filip Vujanović, učestvovaće na 63. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, u periodu od 22. do 26. septembra o.g. U sastavu delegacije biće ministar inostranih poslova Milan Roćen sa saradnicima.

Pored istupanja Predsjednika Crne Gore u okviru Generalne debate, 26. septembra, članovi delegacije učestvovaće na tematskim sastancima i skupovima u okviru 63. zasijedanja GS UN i imati niz bilateralnih susreta sa visokim predstavnicima zemalja učesnica i zvaničnicima Ujedinjenih nacija.

Tokom boravka u Njujorku, ministar Roćen će sa šefom diplomatije Ruske Federacije, Sergejom Lavrovim, potpisati Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Ruske Federacije o uslovima uzajamnih putovanja državljana Crne Gore i državljana Ruske Federacije, dok će sa svojim slovačkim kolegom Janom Kubišom potpisati Finansijski memorandum između Ministarstva inostranih poslova Crne Gore i Ministarstva inostranih poslova Slovačke Republike.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?