Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar pravde Miraš Radović primiće potpredsjednicu Evropskog komiteta za sprječavanje mučenja i nečovječnog ili ponižavajućeg postupanja i kažnjavanja Renatu Kiker

Objavljeno: 20.09.2008. 22:50 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar pravde Miraš Radović, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova i javne uprave Jusufom Kalamperovićem i ministrom zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodragom Radunovićem, primiće u ponedjeljak 22. septembra 2008. potpredsjednicu Evropskog komiteta za sprječavanje mučenja i nečovječnog ili ponižavajućeg postupanja i kažnjavanja Renatu Kiker, koja boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori. Sastanku će, takođe, prisustvovati vrhovni državni tužilac Ranka Čarapić, ombudsman Šefko Crnovršanin, direktor Uprave policije Veselin Veljović, direktor ZIKS-a Božidar Vuksanović i predsjednik Savjeta za građansku kontrolu rada policije Đoko Jočić.

Razgovori će biti održani u Vili Gorica, u 09,30 sati.

Početak sastanka možete snimiti. Akreditacije za snimatelje treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

Nakon razgovora biće objavljeno saopštenje za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?