Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade Crne Gore Vujica Lazović boraviće u Bijelom Polju povodom promocije Programa stimulisanja zapošljavanja pod nazivom Posao za vas

Objavljeno: 20.09.2008. 22:55 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade Crne Gore Vujica Lazović, zajedno sa direktorima Fonda za razvoj Draganom Lajovićem, Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Zoranom Vukčevićem i Zavoda za zapošljavanje Zoranom Jelićem, boraviće 22. i 23. septembra 2008. u Bijelom Polju, gdje će učestvovati u aktivnostima na promociji Programa stimulisanja zapošljavanja, koji pod nazivom Posao za vas sprovodi Vlada Crne Gore.

Prema programu posjete, potpredsjednik Lazović će u ponedjeljak, 22. septembra od 11,00 -12,30 sati imati sastanak sa predsjednikom Opštine Bijelo Polje Tarzanom Miloševićem i njegovim saradnicima. Od 12,30-14,00 u sali Skupštine Opštine biće održana prezentacija Projekta Stimulisanje zapošljavanja u Crnoj Gori, s akcentom na sjeverni region i ugrožene kategorije stanovništva (taj sastanak je cijelim tokom otvoren za medije). Od 14,00 15,00 sati potpredsjednik Lazović će posjetiti firmu Gradište Commerce (proizvodnja pločastog i tapaciranog namještaja), gdje će razgovarati sa vlasnikom i zajedno sa njim obići firmu. Nakon obilaska potpredsjednik Lazović i vlasnik te kompanije daće izjave za novinare. U vremenu od 15,30 - 17,00 sati potpredsjednik Lazović će posjetiti opštinsku kancelariju Zavoda za zapošljavanje, gdje će razgovarati sa nezaposlenima i potencijalnim korisnicima programa zapošljavanja.

Narednog dana (utorak 23. septembra), od 9,30 10,30 sati u zgradi Opštine je predviđen sastanak pod nazivom Otvoreno sa građanima, nakon čega će potpredsjednik Vlade (od 11,00 12,30) održati predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u Bijelom Polju, na temu Razvojni izazovi Crne Gore. U 13,00 sati slijedi posjeta jednom preduzetniku korisniku kreditne linije Fonda za razvoj, Zavoda za zapošljavanje ili Direkcije za razvoj srednjih i malih preduzeća. Od 14,00 15,30 sati, u Sali Opštine biće održana tribina na kojoj će sa nezaposlenima, ranijim korisnicima kreditnih linija, zainteresovanim gradjanima i predstavnicima menadžmenta privatizovanih preduzeća, razgovarati direktori Direkcije za MSP Zoran Vukčević, Fonda za razvoj Dragan Lajović i Zavoda za zapošljavanje Zoran Jelić.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?