Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar bez portfelja u Vladi Crne Gore dr Suad Numanović obići će sjutra Bukovicu

Objavljeno: 22.09.2008. 22:29 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar bez portfelja u Vladi Crne Gore dr Suad Numanović, direktor Direkcije za javne radove Žarko Živković i predsjednik koordinacionog tima za povratak raseljenih i izbjeglih lica iz Bukovice Asim Telaćević, obići će sjutra Bukovicu. Povod je privođenje kraju radova na putu Pljevlja- Bukovica.

Vlada Crne Gore je u julu tekuće godine, u cilju stvaranja uslova za povratak raseljenih lica sa ovog područja, donijela odluke o rekonstrukciji tog putnog pravca, potom o revitalizaciji elektro-distributivne mreže i izgradnju individualnih stambenih i pomoćnih objekata, shodno dinamici povratka. Osim toga, Vlada je zadužila Direkciju za mala i srednja preduzeća da sagleda mogućnosti odobravanja kreditnih linija u cilju zapošljavanja kako za povratnike, tako I za sadašnje stanovnike Mjesne zajednice Bukovica.

Obilazak je planiran u utorak, 23.septembra, u 11,00 sati (mjesni centar Kovačevići), nakon kojeg će ministar Numanović, direktor Živković i koordinator Telaćević dati izjavu za medije.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?