Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović posjetiće Cetinje povodom promocije Programa stimulisanja zapošljavanja Posao za vas

Objavljeno: 23.09.2008. 20:20 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović boraviće u srijedu 24. i četvrtak 25. septembra 2008. godine na Cetinju, u okviru aktivnosti na promovisanju Programa stimulisanja zapošljavanja kojeg, pod naslovom Posao za vas, sprovodi Vlada Crne Gore. Sa ministrom Radunovićem, u posjeti Cetinju boraviće i direktori Zavoda za zapošljavanje, Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Fonda za razvoj Zoran Jelić, Zoran Vukčević i Dragan Lajović.

Ministar Radunović će aktivnost na Cetinju započeti sastankom s predsjednikom Opštine Milom Jankovićem i njegovim saradnicima od 10,00-11,30 sati, nakon čega slijedi prezentacija Projekta Posao za vas, s akcentom na sjeverni region i opštinu Cetinje. Sastanak će biti održan u maloj sali Opštine od 11,30-12,30 i otvoren je za medije. Po završetku prezentacije (od 13,30 14,30), ministar Radunović će sa saradnicima primiti predstavnike Oboda i Košute u maloj sali Opštine, a od 14,30-15,30 posjetiće preduzeće Savatrans, koje je korisnik kredita Fonda za razvoj. Tokom posjete tom preduzeću ministar Radunović i vlasnik preduzeća daće izjave za novinare. U 15,30 predviđena je posjeta opštinskoj kancelariji Zavoda za zapošljavanje i razgovor sa nezaposlenim licima sa evidencije Zavoda za zapošljavanje.

Narednog dana (četvrtak, 25. septembra), ministar će od 10,00 - 12,00 posjetiti preduzeće Kartonažu i obići zgradu solidarnosti, a u 13,00 sati Dom zdravlja na Cetinju. Od 13,00 h -15,00 sati biće održana Tribina, na kojoj će predstavnici Zavoda za zapošljavanje, Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Fonda za razvoj razgovarati sa nezaposlenima, zainteresovanim za kreditne linije, korisnicima kreditnih linija i biznismenima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?