Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade Vujica Lazović uručiće nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su na Državnom takmičenju osvojili jedno od prva tri mjesta

Objavljeno: 25.09.2008. 20:05 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade prof. dr Vujica Lazović uručiće u petak, 26. septembra 2008, nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su na Državnom takmičenju 12. i 13. aprila 2008. godine, osvojili jedno od prva tri mjesta.

Učenicima će biti uručeni laptop računari (93), sa licenciranim operativnim sistemom, paketom MS Office i antivirus programom, koje je obezbijedila Vlada Crne Gore, kao i mnoge druge vrijedne nagrade od strane crnogorskih kompanija.

Vlada Crne Gore je u prethodnom periodu usvojila Akcioni plan za realizaciju informatičkih projekata do kraja 2008. godine. Akcionim planom su, pored velikih infrastrukturnih projekata, prepoznati i projekti koji za cilj imaju povećanje internet penetracije u Crnoj Gori, kao i povećanje nivoa informatičke pismenosti.

Uručivanje nagrada će se obaviti u Kongresnoj Sali Vlade, u 12.00 sati.

Akreditacije se mogu izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel: 242-566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?