Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto na temu Unaprijeđenje saradnje Vlade Crne Gore i NVO

Objavljeno: 29.09.2008. 20:22 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Podgorici će, u srijedu 1. oktobra 2008. godine, u organizaciji Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama i Misije OEBS-a u Crnoj Gori, biti održan Okrugli sto na temu Unaprijeđenje saradnje Vlade Crne Gore i NVO.

Skup će otvoriti potpredsjednik Vlade prof. dr Vujica Lazović, a predstavnicima državnih organa, NVO-a, međunarodnih organizacija koje djeluju u Crnoj Gori i medija, obratiće se šefica Misije OEBS-a Paraschiva Badescu, ambasador SR Njemačke Peter Plate i šefica Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama Danka Latković.

Na skupu će biti predstavljene radne verzije dokumenata Strategija saradnje Vlade Crne Gore i nevladinih organizacija" i "Akcioni Plan realizacije Strategije saradnje Vlade i NVO", koje je pripremila Međuresorska radna grupa, u čijem je radu učestvovao i predstavnik Koalicije NVO "Saradnjom do cilja".

Organizovanje Okruglog stola simbolično će označiti završetak pripreme navedenih dokumenata i početak realizacije projekta OEBS-a Jačanje saradnje civilnog i javnog sektora u Crnoj Gori, koji je finansijski podržalo Njemačko Savezno Ministarstvo inostranih poslova, u cilju pružanja pomoći Kancelariji za saradnju sa NVO u realizaciji planiranih aktivnosti.

Okrugli sto će biti održan u Hotelu Crna Gora (Zeleni salon) u 10,00 sati.

Radne verzije dokumenata možete pronaći na adresama Vlade CG i CRNVO-a:
www.gom.cg.yu/files/1214229693.doc, www.gom.cg.yu/files/1214223114.doc i
www.crnvo.cg.yu
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?