Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Poljoprivredni forum zemalja Jugoisočne Evrope pod nazivom: Poljoprivreda i ruralni razvoj planinskih područja Jugoistočne Evrope

Objavljeno: 30.09.2008. 21:53 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore i GTZ-Nemačka oranizacija za tehničku podršku biće, u perodu od 02.do 04. oktobra 2008. godine u Kolašinu, domaćini Poljoprivrednog foruma zemalja Jugoisočne Evrope pod nazivom: Poljoprivreda i ruralni razvoj planinskih područja Jugoistočne Evrope. Forum se organizuje u saradnji sa Stalnom radnom grupom za ruralni razvoj u Jugoistočnoj Evropi (SWG), koja je osnovana tokom Foruma za poljoprivrednu politiku 2005. godine, kao platforma za povezivanje i regionalnu saradnju.

U okviru Foruma održava se i redovni radni sastanak ministara poljoprivrede zemalja Jugoistočne Evrope, na kome će ministri ocijeniti napredak regionalne inicijative Stalne radne grupe i odlučiti o narednim koracima za jačanje regionalne saradnje u oblasti ruralnog razvoja. Osim ministara iz zemalja Jugoistočne Evrope, Forumu će prisustvovti i visoki predstavnici Evropske komisije.

Konferenciju, koja će biti održana u Hotelu Bianca, zvanično će otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović, 02. oktobra u 9,00 sati, a konferencija za novinare je predviđena istog dana od 16,30-17,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?